Het salon

Hoe werken wij?

We bieden een volledige verzorging aan van je viervoeter, dit houdt in; wassen, drogen/fohnen, knippen/ontwollen/plukken/scheren (afhankelijk van vachttype en ras), nagels knippen, oren proper maken en verwijderen van overtollig haar in de oren.

Wij werken zoveel mogelijk in functie van de rasstandaard maar willen ook tegemoet komen aan jullie wensen.

Wij werken met kwalitatieve, zo natuurlijk mogelijke producten om de vacht en huid van jullie viervoeter in goede conditie te houden.

Het is aangewezen om je hond op jonge leeftijd gewend te maken aan een bezoek aan het trimsalon, jong geleerd is oud gedaan ;-) Hiervoor bieden wij puppygewenning aan, dit kan vanaf de leeftijd van 8 weken, dit houd in het wennen aan de geluiden, even in bad staan, eventueel de voetjes wat nat maken, … kortom alles op een rustig tempo verkennen waar je hondje de komende jaren mee in contact gaat komen in het salon.

Wij werken enkel op afspraak zodat we genoeg tijd kunnen uittrekken voor jullie viervoeter.

Het is dan ook aangeraden om ons tijdig te contacteren voor een afspraak, aangezien we meestal een wachttijd van ongeveer 3 weken hebben. Graag hadden we ook dat, als de afspraak om één of andere reden niet kan doorgaan, u ons dit tijdig laat weten (min. 24u voor de afspraak plaatsvindt) zo kunnen wij onze agenda nog aanpassen.

Wij vragen om niet bij de trimbeurt te blijven, op enkele uitzonderingen na (agressieve hond, verlatingsangst,...), dit omdat de meeste hondjes minder stress ervaren als het baasje er niet bij is.